«

»

feb
02

Eten in Elst

Lekker eten in Elst?

Eten in ElstIn de afgelopen jaren zijn ondernemers in Elst druk bezig geweest om culinair iets toe te voegen aan het dorp. Voorheen als je uiteten wilde moest je kiezen tussen de pizzeria, de chinees of wokken in Elst. Door de De Vereniging: Ontmoeten, Eten, Drinken en Wereld Tapas Het Verlangen is eten in Elst een stuk leuker geworden. Hieronder een korte uitleg over deze restaurants in Elst.

De Vereniging Ontmoeten, Eten en Drinken

Dit mooi gerenoveerde restaurant in Elst heeft een historische achtergrond in Elst. De Vereniging stamt uit de 19de eeuw toen de Herberg-Koffiehuis “de Vereniging” werd opgericht als ontmoetingsplek en handelsplek voor de boeren. Na de oorlog is het gebouw geheel herbouwd nadat het was verwoest in de oorlog. In 2009 is het overgenomen en omgetoverd tot ontmoetingsplek en restaurant. Een geheel nieuwe stijl die zijn geschiedenis heeft behouden.

Of je nou een zakelijke lunch of diner hebt gepland of gewoon een hapje wilt eten bij de Vereniging worden al je wensen voorzien. Je kan hier heerlijk eten van de kaart of een speciaal menu van de chef nemen.

Wereld Tapas het Verlangen

Eind 2011 heeft Elst een nieuw restaurant kunnen toevoegen. Wereld Taps het Verlangen is gesetteld in een pand dat al jaren gebruikt wordt door restaurants. Maar nu zit er iets heel speciaals. Je kunt in dit kleine restaurant heerlijk eten. Wil je een keer echt verrast worden en niet de standaard gerechten als biefstuk of stukje vis eten dan ben je hier op het juiste adres. Met heerlijke kleine gerechten op de kaart en een mooie verrassingsmenu ben je klaar voor een avondje genieten.

Overige restaurants

Naast deze twee leuke restaurants in Elst zijn er nog verschillende restaurants in Elst aanwezig. Wil je snel een pizza bestellen of een chinees pakken dan kun je terecht bij onder andere Pizzeria Roma, l’Italiano of Restaurant Chinees-Indisch Fook Sing.

Eten in Elst wordt steeds aangenamer.  Wanneer we doordeweeks een kijkje nemen in de verschillende restaurants dan zien we steeds een grotere aanloop. Tegenwoordig hoef je als inwoner van Elst niet meer naar Nijmegen of Arnhem maar kun je ook een heerlijk hapje eten om de hoek.

1 reactie

  1. Jelle zegt:

    Ben zelf ook wel blij met het huidige aanbod. Als je er een keer uit wilt, dan kan dat nu ook in Elst

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliceerd.

U kunt deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>