Contact

Elst Direct

Elst is een internetplatform voor en door Elstenaren. Wij willen een plek zijn waar haar inwoners en betrokkenen ontmoeten, delen, discussieren en informeren. Vanuit dit oogpunt wil wij een faciliterende en samenbindende factor zijn voor haar bloggers en bezoekers.

Elst Direct wil geen bestaande media kanalen vervangen maar graag aanvullen, dit door verhalen, foto’s en video’s vanuit peroonlijke interesse en passie een podium te bieden.

Mee bloggen

Elst Direct is opzoek naar Bloggers die verhalen willen delen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een evenement in Elst, je interessante buurman, een sportclub, een lekker recept of een bijzondere foto etc. Zolang je deelt uit interesse en je verhaal binnen de thema’s past is Elst Direct “the place to be”.
Wil jij graag bijdragen, door andere Elstenaren te informeren en wellicht te inspireren over wat jij de moeite waard vindt, meld je dan aan bij: info@elstdirect.nl. Ervaring is niet vereist, enthousiasme is voldoende.

Twitter en Facebook

Elst Direct is ook op Twitter en Facebook te volgen. De artikelen op Elst Direct worden gepost op Twitter. Wilt u ons volgen log dan in op Twitter en volg Elst Direct.

Wij horen graag van u,

Het Elst Direct team

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliceerd.

U kunt deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>